Alles over taal

Belgisch-Nederlands
Belgisch-Nederlands

Over taal – en zeker over het Belgisch-Nederlands – valt heel veel te vertellen, en dat doe ik dan ook met plezier. In de eerste plaats op taalverhalen.be. Maar ook uw taalverhalen verdienen het verteld te worden.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

U wilt een artikel of een tekst over namen, taalvariatie, taalgeschiedenis, taaladvies, …? Ik vlooi het onderwerp voor u uit en lever u een spannend verhaal.

U wilt graag een opfrissingscursus spelling of een workshop rond schrijven? Ik werk er een uit op uw maat.

U wilt weten of er al onderzoek is gebeurd rond een talig onderwerp? Of u wilt dat een taalkwestie eens wordt uitgezocht? Ik ga het voor u na in mijn netwerk van taalonderzoekers en start indien nodig zelf een onderzoek op.

U zoekt een culturele en avondvullende activiteit voor uw bedrijf, uw vereniging, uw bibliotheek? Ik vertel u alles wat u wilt over uw namen, uw streektaal of het Nederlands in het algemeen of ik vertel u hoe taaladvies precies tot stand komt .

Klinkt goed? Contacteer me dan via het formulier.

Portfolio: